Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lämpimästi tervetuloa Rósgarðuriin!

Kesäkuussa 2013 toimintansa aloittanut Rósgarður on pienehkö virtuaalitalli kuvitteellisen Aittajärven lähistöllä. Talli sijaitsee Vaara-Suomessa, tuhansien järvien maanosassa. 1900-luvulta peräisin oleva navetta, aitta ja päätalo henkivät idyllistä maalaistunnelmaa, jota korostaa tyynesti rintarinnan laiduntavat ponit ja hevoset ja vieraita häntiään heilutellen vastaan tulevat tallikoirat. Ja kukapa ei yllättyisi kun tallikoirien mukana tulee iloisesti ravaten ahalteken hevonen?

Alunperin pienratsastuskouluna aloittaneessa Rósgarðurissa on ollut ajan kuluessa pienimuotoista islanninhevosten kasvatusta, mutta nyt tallin kokoonpano on alkanut jälleen muistuttaa enemmän ratsastuskoulun kokonaisuutta. Hevosiakin löytyy melkolailla joka käyttöön ja joskus jopa näyttöön. Lopullisen nimensä talli on saanut vasta 2015 ja suomeksi se tarkoittaa ruusupuutarhaa.

//Kioja VRL-13006

Aittapolku 9, 733XX Aittajärvi
Virtuaali-Suomi
mr.kioja[at]gmail.com

 

Ajankohtaista

Suosittelemme

08/10/2017
Talli alkaa olla aika täynnä ja viimeinen karsinapaikka tammatallista on tarjolla yksityishevoselle, joko tammalle tai rauhalliselle ruunalle. Seuraavaksi suuntana olisi muutamalla hevosella laatuarvostelut.

10/07/2017
Virittelin uutta ulkoasua. Toivottavasti tämä olisi hieman... rauhallisempi kuin aiempi versio.

20/06/2017
Siinä missä urakoitsijat ja minäkin oletin että tallien ja tallipihan remontissa menisi ainakin kesäkuun loppuun, on kaikki saatu valmiiksi! Nyt tallit ovat valoisampia ja viihtyisämpiä ja se tammatallin oven sisäpuolella ollut kuoppa on poissa. Jokainen joka tallilla on käynyt, tietää sen kuopan...

13/06/2017
Kaikki tallin omat ja muiden hevoset ovat tottuneet toisiinsa ja viihtyneet laitumilla. Metsän puolella on vielä kuivaa, vaikka nyt on satanut useamman päivän enemmän ja välillä vähän vähemmän. Tallin remontti etenee pikkuhiljaa, ja piakkoin Rosikseen on muuttamassa lisää eläimiä!

05/04/2017
Kokosin Rosiksen ja Far gonen vanhat kutsut kilpailukutsuarkistoon.

29/03/2017
Muistakaa pestä ja desinfioida tallikamat jos käytte vierailla talleilla. Pääntauti leviää helposti ja varsinkin nyt keväällä saa olla varovainen.

27/01/2017
Kaikki kuolleet hevoset on siirretty webarchiveen.

07/01/2017
Näin vuoden aluksi olen karsinut heppamäärästä melkein kaikki ne jotka eivät enää innosta. Moni hevonen onkin jo päätynyt kuopan pohjalle, mutta osa tähtää vielä palkintoihin ennen vihreämmille laitumille lähtöään. Osa on vielä sellaisia, joista en raaskisi luopua, mutta joilla en oikein tee mitään. Niiden kanssa joutunee vielä pohtimaan kahdesti. Toisaalta eipä tuo haittaa mitään, kun tallissakin on tilaa vaikka muille jakaa.

01/01/2017
Reipasta uutta vuotta 2017 kaikille!

17/11/2016
Päätin sitten siirtyä VARL-ikääntymisestä satunnaiseen ikääntymiseen ja tein muutoksia myös hevosten sivujen ulkoasuun. Muutama hevonen lähtee pian, osa kuoppaan ja osa on jo myyty. Pari vanhempi hevonen käy vielä YLA:ssa ja menevät sitten kuoppausta kohti. Tyhjäksi talli ei kuitenkaan jää, sen varmistavat muutamat uudemmat nuoret hevoset ja löytöponi Tipi.

28/09/2016
Pienellä hiljaiselolla ollaan nyt syksyn alku menty ja samaan tahtiin jatketaan. Hevosmäärä tulee vähenemään.

19/06/2016
Kesävarsoja!

20/05/2016
Vihdoin ja viimein sain tämän uuden ulkoasun valmiiksi! Tykkäsin tästä hillitystä värimaailmasta itse hirmuisesti. Kommentteja saa toki jättää vieraskirjaan.

06/05/2016
Muutamat laatuarvostelu- ja kantakirjauspalkinnot on napattu talteen, mutta muuten käydään yhä hiukan hitaalla. Piakkoin olisi ulkoasun vaihdosta tiedossa. Piirtäminen on nyt kuitenkin pannassa, sillä tietokoneen puhdistuksen yhteydessä paljastui että sen tuuletin oli juuri menossa rikki. Näin ollen en pääse pariin viikkoon piirtämään lainkaan.

22/02/2016
Alkuvuosi on pyörinyt hiljaisissa merkeissä, mutta uudet hevoset ovat alkaneet saada kuvia ja tekstejä. 


Vanhat päivitykset täällä.

 

Lykkja
Hallava
Auburn
Shelyes
Rinnstein
Myllykuja
Kunervikko
Aarnivalkea
Stratocaster
Ratapihan ratsutalli


Yhteistyössä

Tähtikvartsi
 

Käräytyksen banneri @ Timberwolf
Keskustan banneri 
@ Sinte
Virtuaaliwikin banneri @ Marsupieni
Heroic team -banneri @ Jasny, tangerine

Virtuaalitalli Rósgarður

Kaikki materiaali © Kioja, ellei toisin mainita.

©2017 Rósgarður - suntuubi.com