Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 
 
 
 
 
  • jos lähetät yksityisen viestin, muista antaa sähköpostiosoitteesi, jotta voin vastata sinulle
  • en vastaa mainosviesteihin, mutta ne eivät ole kiellettyjä
 1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Jouni
Kotisivut: http://https://kirkkojoen.wixsite.com/talli//

14.05.2019 17:55
Tervehdys! Tulin ilmoittamaan osoitteenmuutoksesta, uusi linkki löytyy tuosta kotisivukohdasta. Pakko samalla ohimennen kehua että tuo Louhi on aivan super kaunis hevonen! Tosi nätin värinenkin :>

Nimi: Jazzumi
Kotisivut: http://wildhorseranch.webs.com

05.05.2019 21:24
Gladi pääsi kyllä ehdottoman kunnioitettavaan ikään mikä oli tosi mukava huomio niin toivotaan meidän Gæfallekin pitkää ikää!
Se on tosi hyvä aina pitää tärkeistä hevosista jälkikasvua itsellään niin se tuntuu sellaiselta mukavalta jatkumolta =) Prettaan törmäsinkin ja sekin vaikuttaa niin ihanan persoonalliselta ja suloiselta tapaukselta <3 Rakastan piirroksiasi! Tänne on aina niin kiva palata useammankin vuoden jälkeen ihastelemaan.

No pakko se on kai myöntyä ja ottaa joku ilta aikansa tutkaillessa kaikki hevosenne taas läpi =P Ei siitä vain pääse mihinkään, joten todennäköisesti, ollaan yhteyksissä taas!
Ai niin ja tuli mieleen, että mitä aiotte tehdä sen seurauksena, kun Suntuubi lopettaa? En halua missään nimessä kadottaa teitä niin pakko kysellä jo etukäteen...

Nimi: Jazzumi
Kotisivut: http://wildhorseranch.webs.com

05.05.2019 04:16
Hei,

Ihan pakko suruvalittelut käydä lähettämässä, kun pitkästä aikaa täällä päin seikkailin ja huomasin Glædir frá Akureyrin poismenon. Muistan kuinka ihastuin siihen aikoinaan ja pyysinkin siitä varsan, joka edelleen meillä asustaa (Gæfa frá Villtur) ja nyt lukiessani Glædirin poismenosta haluan ilmaista miten surulliseksi se minut teki. Harvoin joku hevonen tekee minuun näin lähtemättömän vaikutuksen, että viitsin lähettää tällaista viestiä, joten haluan vain, että tiedätte miten pahoillani olen Glædirin lähdöstä.

Hyvää kevättä teille ja täällä on taas niin paljon uusia ihania hevosia, että minun on parempi karata paikalta etten jää selailemaan niitä sen enempää ='D

Ystävällisin terveisin,
Jazzumi ja Gæfa frá Villtur

Vastaus:

Ihanaa että Gladia muistetaan näin! Se oli alusta asti todella tärkeä hevonen mulle, koska se oli yksi näitä mun ensimmäisiä tuonteja. Gladi vaan alkoi olla sen verran vanha ja kaikenlaista nähnyt, että sen oli aika mennä. Ja kyllähän se eli vaikka kuinka vanhaksi! 38 vuotta on hevoselle varsin kunnioitettava ikä! Olen seurannut tiiviisti Gladin jälkeläisten elämää ja meillä on myös omassa tallissa Gladista Pretta, joka tuskin tulee lähtemään Rosiksesta. Pitäähän sitä tallissa nyt oma gladilainen olla :D

Hyvää kevättä myös sinnepäin! Selaile toki uudet hevoset läpi. Siellä on paljon helmiä ja hiomattomia timantteja!

//Kioja

Nimi: Varjotar
Kotisivut: http://varjolinna.suntuubi.com/fi/Turnajaiset/CLA1//

16.01.2019 18:43
Ylhäällä kutsu Varjolinnan klassisiin este- ja koulukilpailuihin 04.02. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 03.02. ja etsimme samalla innokkaita yhteistyökumppaneita!

Tervetulo,
Varjotar

Nimi: Trefoil Hill
Kotisivut: http://trefoilhill.suntuubi.com/

17.12.2018 18:39
Hei!
Kävisikös linkinvaihto? :-)
Samalla kutsu tallin avajaiskilpailuihin; http://trefoilhill.suntuubi.com/?cat=40
Ponit -osiosta löytyy myös kotia etsivät VH-tunnukselliset shettisori Trefoil Hill's Boogie Boy ja friisiori Trefoil Hill's Vintage Herald.
Vastausta Trefoil Hillin vieraskirjaan?

Jouluterveisin,
Trefoil Hill

Vastaus:

Hei!
Otan linkinvaihtolistalle lähinnä piirrostalleja, joten tällä kertaa ei. Meillä kasvatetaan ratsuponeja joten shetlantilainen tai friisiläinen eivät meidän jalostussuunnitelmaan sovi.
Hyvää jatkoa teille kuitenkin!
//Kioja

Nimi: Ronja

15.12.2018 08:30
Mitäh?! Ei voi olla totta!? Onko Elda oikeasti myynnissä :c! En kestä!! Voinko silti jatkaa jonkun muun kanssa?

Vastaus:

Hei! Elda on ollut jo jonkin aikaa myynnissä ja etsinyt uutta kotia ja nyt sopiva koti on löytyny. Elda muuttaa parin viikon sisään uuteen kotiinsa. Halutessasi voit valita itsellesi uuden hoitohevosen. Rosiksessa on juuri nyt paljon nuoria hevosia, joten hoitohevosvaihtoehdot ovat aika laihat: Rommi, Haahu, Hildur, Skotta, Sauni tai Pom. Nikki ja Vinku olisivat muuten tarjolla, mutta ne todennäköisesti lähtevät pian. Jos sinulla on jotain toiveita, voit laittaa niitä hoitokirjan puolelle. Voin sitten antaa hevoskohtaisia ohjeita jos ne ovat tarpeen.
//Kioja

Nimi: Riri
Kotisivut: http://https://lehtovaaran.weebly.com//

30.11.2018 19:09
Moikka arvon linkinvaihtaja! Lehtovaaran Ratsutila on muuttanut uuteen osoitteeseen, joten meidän linkin voi vaihtaa etusivulta oikeaan. :)

Tervetuloa vierailulle!

Nimi: Ronja

09.11.2018 19:57
Tarina tehty :)!

Vastaus:

Näistä ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Saan jokaisesta viestistä sähköposti-ilmoituksen ja se, etten ole vastaamassa viidessä minuutissa, ei tarkoita ettenkö olisi huomioinut viestiä.
//Kioja

Nimi: Iitu

05.11.2018 07:54
Kirjoitin hoitokirjaan uuden esittelyni :)!

Nimi: Riku Värtti

13.10.2018 13:04
Hei. Olisiko teillä tallipaikkaa kiltille 4v ruunalle

Vastaus:

Moikka! Laitapa ruunasi sivut niin katsotaan sitten. :)
//K

Nimi: Jasmin
Kotisivut: http://vptsunflower.weebly.com/

03.10.2018 22:41
Kurkkasin pitkästä aikaa mitä tänne kuuluu, kun on aina ilo katsella piirrettyjä hevosia! Manukin vielä elossa ja sille ilmestynytkin paljon uusia kuvia ja kerännyt muutenkin menestystä :)

Vastaus:

Kiva kuulla että kuvat miellyttävät silmää! Manu on kyllä ehdottomasti suosikki kaikista mun hevosista ja se varmaan näkyykin kuvien määrässä ja meriittilistassa :D Ruuna tuskin tulee kuolemaan ihan hetkeen vaikka suunnilleen kaikki onkin jo saavutettu.
//Kioja

Nimi: Bella
Kotisivut: http://soligt.suntuubi.com/

22.09.2018 19:19
Aivan ihana talli täällä! Islanninhevoset ovat heti suokkien jälkeen sydäntäni lähinnä oleva rotu ja en ehkä kestä ♥
Kaikkea hyvää teille jatkoon :)

Nimi: Iitu

06.09.2018 15:07
Selvä! Kiitos että saan alkaa hoitamaan täällä poneja! Aloitan nyt ensin vaikka niiden Pullon ja Vingun kanssa, Elda voisi kiinnostaa myöhemmin. Tarvitsetko muuten esittelyä? Laitanko sen yksityisellä?

Vastaus:

Moi! Voit laittaa esittelyn hoitokirjaan ensimmäiseksi viestiksi. Hoitokirjan löydät osoitteesta http://fargone.suntuubi.com/?cat=340

Muista että tallin hevoset ovat ratsastuskoulu- ja kilpahevosia, joten niillä ei saa luvatta ratsastaa.
//K

Nimi: Iitu

05.09.2018 12:26
Hei! Saisinko alkaa hoitamaan täällä Pulloa ja Vinkua? Olisi mahtavaa alkaa hoitamaan täällä tuota kaksikkoa, he ovat niin ihania ja tallikin on niin suloinen <3! Laitan esittelyn sitten, kun/jos minut hyväksytään hoitajaksi.
~Iitu <3

Vastaus:

Moikka! Rosiksessa ei ole hoitajatoimintaa lainkaan, mutta halutessasi voin kyllä avata sinulle hoitokirjan, johon voit tarinoida vapaasti.
//K

Nimi: Amanda
Kotisivut: http://tarumaa.suntuubi.com/

27.08.2018 21:08
Hei!

Tarumaan Talli etsii vielä paljon hoitajia! Tervetuloa tutustumaan lämminhenkiseen talliimme ja mukavaan porukkaamme :) Erilaisia hevosia ja poneja vielä vailla hoitajaansa.

Myös pari yksityishevosta mahtuu vielä talliin!

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

19.08.2018 17:12
Sateenkaaritaivaan virallisen kisapäivän tulokset on nyt julkaistu! Käythän kurkkaamassa, miten pärjäsitte?

Nimi: Viona
Kotisivut: http://lumossa.net/susikallio

14.08.2018 11:44
Kahvihuoneen nurkassa kyhjöttävä heteka nitisee ja natisee väen ängetessä parhaille paikoille. Pirttipöydällä odottaa kasa vanhoja hevoshulluja lukijaansa, kaapin kulmasta riippuu edelleen ne Rikun vanhat suitset. Lauma oppilaita ryntää ilmoitustaululle tarkistamaan päivän ratsujakoja, parhaista hoitohevosista käydään kovaa kilpailua ja yksityisenomistajat siemailevat kahvikupposiaan kaikessa rauhassa menoa turvallisen välimatkan päästä silmäillen. Susikallio saattaa olla kulmakunnan suurin ratsastuskoulu, mutta tunnelma meillä on kohdillaan.

-------------------

Tahdotko oppia uutta ratsastuksesta? Janoatko menestystä, tasolta tasolle nousemista ja sitä voittajafiilistä, kun ylittää itsensä? Haaveiletko kilpailemisesta? Tai ehkä etsitkin vain paikkaa, jossa vetää syvään henkeä ja rentoutua rakkaimpien karvakorvien keskellä, kaukana kaikesta?

Tervetuloa kokeilemaan ratsastamista virtuaalisella ratsastuskoululla, meille voi tulla tunneille kuka tahansa, eikä omaa (hoito)hevosta tunneilla käymiseen vaadita.

>> Varaa oma tuntisi nyt! -> http://lumossa.net/susikallio/tunnit.html

Tallilla myös muutama vapaa karsinapaikka yksityisille sekä paljon vapaita hoitohevosia. Kirjava hevoskatraamme pitää sisällään niin osaavia puoliverisiä, kimurantteja poneja kuin mielenkiintoisia projekteja ex-ravureista uudelleenkoulutettaviin. Jokaiselle taatusti jotakin!

Lämpimästi tervetuloa!
<3 Viona

-------------------
26.8. kilpaillaan jälleen Susiloikan merkeissä! Tämä rento, kaikille avoin ja jaokseton kilpailu kerää toivon mukaan yhteen mahdollisimman monet harrasteratsukot. Palkitsemme luokkavoittajien lisäksi myös kaikki vapaaehtoiset tuotokset kisapäivän tiimoilta. Tervetuloa mukaan = )

http://susikallio.proboards.com/thread/1513/26-8-2018-susiloikka

Nimi: Elowyn
Kotisivut: http://kaskiharju.virtuaalitalli.fi/

25.07.2018 00:30
Heippa!
Stássa frá Far gone Icen sivut ovat nykyään osoitteessa http://kaskiharju.virtuaalitalli.fi/?cat=14 ja Svalur frá Far gone Icen sivut ovat nykyään osoitteessa http://kaskiharju.virtuaalitalli.fi/?cat=16

Vastaus:

Kiitos infosta! Muutan linkit asap.
//Kioja

Nimi: Heidi Merrilä
Kotisivut: http://megasim.eu/talli/

24.07.2018 09:34
Hei, olisikohan Rósgarður kiinnostunut linkinvaihdosta Merrin Tallin kanssa <3?

Vastaus:

Ehdin nyt jo vastata Keskustassa, mutta linkkasin teidät jo etusivulle!
//Kioja

Virtuaalitalli Rósgarður

Kaikki materiaali © Kioja, ellei toisin mainita.

©2020 Rósgarður - suntuubi.com