Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 
 
 
 
 
  • jos lähetät yksityisen viestin, muista antaa sähköpostiosoitteesi, jotta voin vastata sinulle
  • en vastaa mainosviesteihin, mutta ne eivät ole kiellettyjä
  • hoitokirja
 1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Aave

30.11.2017 08:25
Hei! Ja anteeksi tarinakatkosta, inspistä ei ollut ollenkaan, joten en ole oikein kirjoitellut. Mutta koitan jällern kirjustaa jotain (:. Saanko muuten ratsastaa Saunilla tai Tahiralla nyt, kun niin lupasit?

Vastaus:

Juu, ei hätiä mitiä. Voit käydä perjantain (01.12.2017) perustunnilla mukana Saunilla, sieltä on yksi peruuttanut tuntinsa. Linn pitää kyseisen tunnin, kuulemma tiedossa on pohkeenväistöä ja taivutuksia. Muistathan leikata sen Tahiran harjan lyhyemmäksi, annan sen homman muutoin jollekin pikkuhoitajalle.

Luethan myös tallin ja henkiläkunnan esittelyt uudelleen.
//K

Edit:// Tunti meni sulta ohi, mutta torstain (07.12.2017) leikkitunnille pääsee Tahiralla.

Nimi: Isla (VRL-14577)
Kotisivut: http://islavirtuaali.altervista.org/w/index.php/

24.11.2017 23:31
Ihana talli (jonka nimeä en osaa kirjoittaa) <3 Keskustan kautta oon bongannut sun juttuja ja vieraillut täällä säännöllisesti, nyt oli pakko tulla ihan kommentoimaan kun uusin kuva on vaihtunut et en oo ikäni aikana nähnyt noin upeaa piirrosta talvisesta issikasta! ♥ Mielettömän ihana tunnelma kuvassa ja hevosen ilme hymyilyttää itseäkin pakosti :D

Vastaus:

Kiitos kehuista! Pretan kuvasta tuli kieltämättä ihana :D Tuommoinen vähän vajaa. Tallin nimen voi kirjoittaa ihan tavallisella D-kirjaimella Rosgardur tai sitten ihan vaan Rosis.
//Kioja

Nimi: Anni
Kotisivut: http://kivikyla.suntuubi.com/

22.11.2017 16:54
Moikka!
Eksyin taas pitkästä aikaa kurkkimaan teidänkin sivuja, näyttääpä täällä hyvältä! Varsinkin Kirppuun ihastuin, tosi nätti otus:D
Nyt muuten kun olen alkanut herätellä Kivikylää taas henkiin, niin olisiko linkinvaihto mahdollista?:)

Vastaus:

Moikka! Linkinvaihto käy, lisään Kivikylän asap etusivulle.
//K

Nimi: Riri
Kotisivut: http://lehtovaaran.suntuubi.com

18.11.2017 17:36
Moikka!

Uskaltautuisin tulla kyselemään, sopisiko linkinvaihto Lehtovaaran kanssa? :) Mielettömän hienot sivut oot saanut aikaiseksi, pisteet siitä!

- Riri

Vastaus:

Kävin vastaamassa teidän vieraskirjaanne.
//K

Nimi: Pipsa
Kotisivut: http://www.ragnarok.virtuaalitalli.fi/

09.11.2017 21:54
Kiitos ihanasta viestistäsi!
Täytyy myös sanoa, että täällä näyttää aivan uskomattoman upealta. Piirustustyylisi on myös todella omaperäistä ja kaunista, tykkään! :)

Nimi: Aave

09.11.2017 08:01
Ihana uusi ulkoasu! Wow! Tykkään!

Vastaus:

Kiitos! Kyllästyin siihen siniseen, niin vaihdoin tähän :D Tiedä sitten miten pitkään tämä pysyy...
//K

Nimi: Aave

01.11.2017 18:42
Kannattaisiko yksityistenomistajienkin saada kirjoittaa päivistään yksäriensä kanssa hoitokirjaan? Jotteivat he vain olisi täällä ja löhöäisi?

Vastaus:

Tämä hoitajatoimintahomma on vasta kokeilu. Yksityiset omistajineen ovat päätyneet tänne juuri sen perusteella että he halusivat tuoda hevosensa sellaiselle tallille, jossa he saavat vain miljöön tarinoiden kirjoittamiselle, jos haluavat. Heiltä ei siis vaadita mitään aktiivisuutta, koska he ovat täällä nimenomaan "vain olemassa ja löhöämässä". Yleensä he kirjoittavat hevosten omiin päiväkirjoihin, jos jonnekin kirjoittavat.

Janne, Merlionin ja Jokerin omistaja, on kirjoittanut omaan päiväkirjaansa (http://aijjaluolajamustakavio.blogspot.fi/). Siellä on myös Verneri, joka on Jannen hevosten hoitaja. Muut eivät ole ainakaan vielä sen suurempia kirjoitelleet.

//Kioja

Nimi: Amora

28.10.2017 09:50
Pakko kyllä tulla tänne kehumaan, että olet kyllä tehnyt aivan mahtavaa työtä tämän tallin kanssa. Hevosilla on todella hienot kuvat ja ne ovat muutenkin jotenkin todella omalaatuisia. Huomasin, että olette tänne jotain pienimuotoista hoitajahommelia ottaneet, vaikka se ei taidakaan varsinaisesti toimintaanne kuulua? Vähän kiinnostaisi porukkaan liittyä, mutta katsotaan, jos edes huolitte tänne enemmänkin muita ihmisiä pyörimään.
Mutta ihanaa syksyä koko Rosiksen porukalle ja vielä erityisrapsutukset vielä Nyytille ja Kurrelle! ♥

Vastaus:

Kiitos, aina mukava kuulla noin hyvää palautetta tallista! Jos sua kiinnostaa alkaa hoitaa, niin pistä muutama hoitohevostoive ja itsestäs esittely niin annan sen perusteella lisäinfoa sitten tallin toiminnasta ja hevosista. Ihan mukavaa olisi saada sutkin meidän hoitajakokeiluun.

//K

Nimi: Aave

27.10.2017 16:55
Voisitko joskus piirtää minusta ja Saunista tai Tahirasta kuvan? Sitten, kun inspistä minun ja hevosen piirtämiseen löytyy. Muista, etten ole kovin pitkä siellä Tahiran tai Saunin selässä (;

//Anteeksi vieraskirjassa spämmiminen//

Vastaus:

Katsotaan jos kehittelen jotain vaikka kirjoittamispalkinnoksi.
//K

Nimi: Aave

27.10.2017 15:24
Hei! Kirjoitin tuossa ensimmäisen vierailuni Rosiksessa, voin sanoa että se on hyvin lyhyt ( :( ). Niin nyt ajattelin tässä kysyä, että saanko lisäksi myös Gladin hoitsuksi (issikkaori).


Ja, että saisinko tilausvarsan Gladilta (isänä) ja Saunilta (emänä)? Jäisi tänne asumaan ja kirjoittelisin siitäkin sitten tarinoita :3.
-Aave

Vastaus:

Luen ja kommentoin tarinan vielä tänään. Lyhyys ei haittaa, kunhan oikeinkirjoitus, kappalejaot ja muut vastaavat ovat kunnossa. Mitä jos aloitettaisiin sillä että hoitelet aluksi nyt noita vähän helpompia hevosia, niin katsotaan myöhemmin sitten muuta tekemistä sinulle.

Tilausvarsoja meiltä toki saa, mutta Gladin ja Saunin sukujen pituus ei mätsää. Gladi on evm (ei sukua virtuaalimaailmassa) ja Sauni 3-polvinen (kolme polvea sukua virtuaalimaailmassa), joten näistä kahdesta ei valitettavasti voi varsaa saada. Lisäksi tällä hetkellä talli on täynnä (kts. karsinajärjestys http://fargone.suntuubi.com/?cat=12) lukuunottamatta yhtä karsinaa tammatallissa, joka on tarjolla yksityishevoselle. Se on juuri nyt varattuna, mutta ei ole vielä varmaa muuttaako hänen hevosensa tänne.

//K

Nimi: Piste
Kotisivut: http://reve.suntuubi.com/

26.10.2017 11:34
Hienot sivut ja paljon hevosiakin :)
Onnea ja menestystä tallillenne !

Vastaus:

Kiitokset ja samaa teille!
//K

Nimi: Aave

26.10.2017 07:30
Voisitko tehdä hoitokirjan, jos se ei tuota vaivaa :3?
Tässä esittelyni:
Olen 13 vuotias innokas hevosharrastaja. Olen ratsastanut 10 vuotta ja kokemusta on niin laiskoista hevosista, kuten ongelmahevosistakin. Olen noin 136 cm pitkä ja painan vain 35 kg, joten sovin viela shettiksillekkin. Hiukseni ovat pitkät, viljan väriset ja laineikkaat. Minulla on myös kauniit orvokinsiniset silmät. Käytän aina valkoisia ratsastushousujani, joissa on beiget paikat. Takit vaihtelevat usein. Joskus kesällä minut voi nähdä tallilla heilumassa t-paidassa tai hupparissa.

Vastaus:

Hoitokirja löytyy nyt vieraskirjan yläreunasta. Kirjoitan pätkäluonteen pikapikaa Saunille, niin saat pohjan teksteille. Tutustuthan tallin ja henkilökunnan esittelyihin ennen ensimmäisen tarinan kirjoittamista. Esittelystä löytyy myös karsinajärjestys.

Muistathan myös ettei hevosilla ole lupa ratsastaa ennen kuin olet tuttu tallilla (kirjoittele vaikka kolme tarinaa, niin saat lisää etuoikeuksia tallilla). Silloinkin tarvitset luvan joko minulta, Karlalta tai Linniltä. Tahira ja Sauni kuitenkin käyvät arkisin ja lauantaisin alkeistunneilla, joten sinun hommaasi olisi auttaa pikkuhoitajia.

Hoitokirjan yläreunaan olen laittanut esittelysi ja voin sinne lisätä sinulle erityisiä tehtäviä ja tapahtumia.

Tervetuloa hoitamaan!
//Kioja

Nimi: Aave

25.10.2017 17:37
Heippa! Voisinko alkaa hoitamaan Saunia tai Tahiraa? Laitan esittelyni pian (:

Vastaus:

Hei Aave! Pääset mielellään hoitamaan vaikka molempia tammoja, vaikkei Rosiksessa normaalisti olekaan ollut tapana ottaa hoitajia. Teenkö sinua varten hoitokirjan, vai haluatko Rosiksen Discord-serverille?
//K

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://galaksi.suntuubi.com

15.09.2017 11:24
Hei,
Sopisiko yhteistyö tai linkinvaihto vasta avatun, hieman erilaisen virtuaalitalli Galaksin kanssa?
Valitettavasti hevosia ja muuta ihmeempää ei vielä ole, mutta niitä olisi tarkoitus tulla heti, kun kävijöitä saadaan, ja varmasti päästään kehittelemään jotain mukava yhteistyöhauskaa.

Vastaus:

Katsotaanko uudelleen sitten kun olette saaneet toiminnan pyörimään kunnolla. Hyvää alkua teille! Kannattaa myös tsekata Keskusta-foorumi http://virtuaali.net/keskusta/ Siellä pyörii paljon muitakin virtuaalitalliharrastajia.
//K

Nimi: Lumina Behm
Kotisivut: http://tintintalli.suntuubi.com/?cat=39

22.08.2017 16:18
Tintin Tallilla järjestetään villit avajaiskilpailut 30.9. koulu- ja esteratsastuksen sekä tottelevaisuuskokeen merkeissä. Tervetuloa pyörähtämään Savossa ja tutustumaan uuteen tarinapainotteiseen ratsastuskouluun! Viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä avajaiskisoihin on 27.9.

Ystävällisin terveisin, Lumina Behm sekä eläintarha

Nimi: Hirsimäki
Kotisivut: http://hirsimaen.suntuubi.com/

02.08.2017 15:46
http://hirsimaen.suntuubi.com/?cat=40
Hirsimäessä kilpaillaan esteillä kuun loppupuolella! Tervetuloa myös vain tutustumaan talliin!

Nimi: Anniina VRL-13847
Kotisivut: http://helmiruusu.suntuubi.com/

15.07.2017 20:02
Uusi, 15.7.2017 avattu Virtuaalitalli Helmiruusu etsii talliinsa asukkeja, joten ilmoitathan mahdollisimman pian jos sinulla on myytäviä hevosia tai tiedät jonkun jolla on! Tallin ulkoasu on vielä kesken, mutta karsinapaikkojen täyttyessä ja sivun valmistuessa pidämme ensimmäiset kilpailut ja aloitamme hoitajatoiminnan!

http://helmiruusu.suntuubi.com

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

12.07.2017 03:51
Lämpimästi tervetuloa Virtuaalitalli Keijukummun avajaiskilpailuihin! :) Linkki kutsuun: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/?cat=18&lang=fi&y=2017&m=07&d=07

- ---
Toivottavasti saa laittaa kisakutsuja, pahoitteluni jos ei saa :D

Nimi: Hallim Equestrian Centre
Kotisivut: http://hallim.suntuubi.com/

14.06.2017 09:17
Tervetuloa Hallimiin valmentautumaan kouluratsastuksessa 25.6. sekä kilpailemaan koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa 1.7. Linkit valmennukseen ja kilpailukutsuihin tallimme etusivulla.

Nimi: Zaaga
Kotisivut: http://maskedwarrior.suntuubi.com/

21.05.2017 19:17
Vautsi, täällä on aivan ihastuttavan suloinen talli! Kaikkien kauraturpien kuvat on syötävän suloisia ja täällä tuntuu muutenkin sellainen lämmin tunnelma - ihanat sivut! :)

Vastaus:

Suuret kiitokset! Lämpimään tunnelmaan oon pytkinytkin, mukava kuulla että oon onnistunut :D
//K

Virtuaalitalli Rósgarður

Kaikki materiaali © Kioja, ellei toisin mainita.

©2017 Rósgarður - suntuubi.com