Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 
 
 
 
 
  • Jos lähetät yksityisen viestin, muista antaa sähköpostiosoitteesi, jotta voin vastata sinulle
  • En vastaa mainosviesteihin, mutta ne eivät ole kiellettyjä
 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://galaksi.suntuubi.com

15.09.2017 11:24
Hei,
Sopisiko yhteistyö tai linkinvaihto vasta avatun, hieman erilaisen virtuaalitalli Galaksin kanssa?
Valitettavasti hevosia ja muuta ihmeempää ei vielä ole, mutta niitä olisi tarkoitus tulla heti, kun kävijöitä saadaan, ja varmasti päästään kehittelemään jotain mukava yhteistyöhauskaa.

Vastaus:

Katsotaanko uudelleen sitten kun olette saaneet toiminnan pyörimään kunnolla. Hyvää alkua teille! Kannattaa myös tsekata Keskusta-foorumi http://virtuaali.net/keskusta/ Siellä pyörii paljon muitakin virtuaalitalliharrastajia.
//K

Nimi: Lumina Behm
Kotisivut: http://tintintalli.suntuubi.com/?cat=39

22.08.2017 16:18
Tintin Tallilla järjestetään villit avajaiskilpailut 30.9. koulu- ja esteratsastuksen sekä tottelevaisuuskokeen merkeissä. Tervetuloa pyörähtämään Savossa ja tutustumaan uuteen tarinapainotteiseen ratsastuskouluun! Viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä avajaiskisoihin on 27.9.

Ystävällisin terveisin, Lumina Behm sekä eläintarha

Nimi: Hirsimäki
Kotisivut: http://hirsimaen.suntuubi.com/

02.08.2017 15:46
http://hirsimaen.suntuubi.com/?cat=40
Hirsimäessä kilpaillaan esteillä kuun loppupuolella! Tervetuloa myös vain tutustumaan talliin!

Nimi: Anniina VRL-13847
Kotisivut: http://helmiruusu.suntuubi.com/

15.07.2017 20:02
Uusi, 15.7.2017 avattu Virtuaalitalli Helmiruusu etsii talliinsa asukkeja, joten ilmoitathan mahdollisimman pian jos sinulla on myytäviä hevosia tai tiedät jonkun jolla on! Tallin ulkoasu on vielä kesken, mutta karsinapaikkojen täyttyessä ja sivun valmistuessa pidämme ensimmäiset kilpailut ja aloitamme hoitajatoiminnan!

http://helmiruusu.suntuubi.com

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

12.07.2017 03:51
Lämpimästi tervetuloa Virtuaalitalli Keijukummun avajaiskilpailuihin! :) Linkki kutsuun: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/?cat=18&lang=fi&y=2017&m=07&d=07

- ---
Toivottavasti saa laittaa kisakutsuja, pahoitteluni jos ei saa :D

Nimi: Hallim Equestrian Centre
Kotisivut: http://hallim.suntuubi.com/

14.06.2017 09:17
Tervetuloa Hallimiin valmentautumaan kouluratsastuksessa 25.6. sekä kilpailemaan koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa 1.7. Linkit valmennukseen ja kilpailukutsuihin tallimme etusivulla.

Nimi: Zaaga
Kotisivut: http://maskedwarrior.suntuubi.com/

21.05.2017 19:17
Vautsi, täällä on aivan ihastuttavan suloinen talli! Kaikkien kauraturpien kuvat on syötävän suloisia ja täällä tuntuu muutenkin sellainen lämmin tunnelma - ihanat sivut! :)

Vastaus:

Suuret kiitokset! Lämpimään tunnelmaan oon pytkinytkin, mukava kuulla että oon onnistunut :D
//K

Nimi: Ruu

21.05.2017 18:56
Moi! Harrastan issikoita ihan oikeillakin hepoilla, sitä vaan aattelin kysyy, että onko teillä minkään muotoista hoitohevostoimintaa... :) Sauni on ihana <3

Vastaus:

Moikka! Meillä ei varsinaista hoitajatoimintaa ole, mutta jos haluaisit jonkinlaiseksi tallitytöksi ryhtyä niin voin sulle järjestää sitä varten vieraskirjan, tehtäviä ja lisäinfoa tallin aikataulusta ja muista sellaisista jutuista. :D
//K

Nimi: DarkDesmi
Kotisivut: http://https://darkdesmi.imgbb.com//

10.05.2017 11:59
Särkeekö kättä? Vaivaako artist's block? Tarvitsetko pikaisesti kuvia virtuaalihevosillesi, mutta juuri nyt sinulla ei ole aikaa piirtää? Ei hätää!

DarkDesmin hevoskuvakaupasta löydät sekä valmiiksi väritettyjä piirustuksia että linejä, joita voit tilata haluamasi värisinä. Kaikki tämä vain muutaman pahaisen euron hintaan ;)

Tervetuloa shoppailemaan!

https://darkdesmi.imgbb.com/

Vastaus:

Tämä on kyllä nähty jo Keskustan puolella, mutta onnea asiakkaiden etsimiseen.
//K

Nimi: Tinanja
Kotisivut: http://aarni.ceresrpg.net

11.02.2017 18:08
Moikka!

Onpas mukavan lämminhenkinen ja siistin oloinen paikka ^^ On ilo vierailla tälläisillä sivustoilla. Joten ajattelinkin kysyä, kävisikö teille linkinvaihto Aarnivalkean kanssa? Vastailisittekos meidänkin puolelle vielä? ^^

- Tinanja

Vastaus:

Kiitokset! Kävin vastaamassa teidän vieraskirjaanne.
//K

Nimi: Linn-Marie
Kotisivut: http://orastus.suntuubi.com//

30.01.2017 16:43
Ompa teillä mahtavan upea talli! Aivan ihastuttava. Ihana oli myös huomata että teiltä löytyy erikoisia rotuja ja erikoisen värisiä hevosia <3 Iloista keväänodotusta teille :)

Vastaus:

Kiitos kehuista! Tässä on vuoden vaihteen aikana tullut keräiltyä enemmänkin sekalaisia rotuja, issikat on sen sijaan vähentyneet huomattavasti :D Sitä samaa sulle myös!
//K

Nimi: Víva VRL-13593
Kotisivut: http://pirunluoto.wix.com/etusivu

30.05.2016 17:29
Oih, hienot sivut! Ja ei että nuo ponskit <3

Vastaus:

Kiitokset!
//K

Nimi: Jara
Kotisivut: http://www.regndropi.suntuubi.com/

04.01.2016 10:14
Hei! Aivan upea talli täällä! Hevosten kuvat ovat todella upeaita, osaisinpa itsekkin... :D
Niin, olihan mulla "virallisempaakin" asiaa. Eli kävisikös yhteistyö tai linkinvaihto Regndropin kanssa, tallini kasvattaa nimittäin myöskin islanninhevosia. Ja vielä kolmaskin asia. Eli olisitko innostunut antamaan kasvattia tuonne Regndropiin asustelemaan? Luin kyllä että kasvattipyynnöt säpöön, mutta ajattelin että tässähän se samalla viestillä menee. Kaikki ehdot kyllä täyttyisi, kilpakäyttöön ja jalostukseen varsa kasvatti tulisi.
Kävisikös tämä, vastausta tuonne Regndropin puolelle?

Vastaus:

Kiitokset kehuista! Käväisen siellä teidän puolella vastaamassa muihin.
//K

Nimi: Elowyn
Kotisivut: http://lapikuultavan.suntuubi.com/?cat=44

26.12.2015 20:31
Moikka!
Aluksi suuret pahoittelut, että tässä on kestänyt näinkin kauan... olen vilpittömästi pahoillani, omaa laiskuuttani en ole Svalurille sivuja tehnyt. Nyt pollella olisi sivut, löytyy kotisivut - kohdasta. Molemmilla yritän saada ainakin 20, luultavasti enemmänkin sijoituksia askellajikisoista (ARJ), ja mahdollisesti uskaltaudutaan myös arj-laatiksiin, mutta niistä en lupaile mitään...

Kiitos kuitenkin molemmista varsoista, ja erityisesti kärsivällisyydestäni (mulle saa ja pitääkin huutaa, jos en osaa/jaksa/muista tehdä jotain ajallaan...). Hyvää loppuvuotta ja onnellista uuttavuotta sinulle, Kioja! (ja tietty kaikille hevosille!)

Terveisin, Elowyn

Vastaus:

Kunhan nyt saatiin tämä asia hoitoon kunnialla. :D ARJ-laatiksista en osaa sanoa kyllä mitään, tuntuvat olleen aika epäaktiivisia, mutta kannattanee kokeilla YLAa. Meiltä Gladi kävi hakemassa kakkospalkinnon sieltä.
Hyvää uutta ja alkavaa vuotta teillekinpäin!
//K

Nimi: Stella
Kotisivut: http://www.peltolantila.suntuubi.com/

17.12.2015 18:50
Linkinvaihto? vastaa meidän puolelle niin varmasti huomaan ja muistan! ^^

Nimi: Elowyn

15.11.2015 15:56
Moikka!
Sellasta vaan, että arvotaanko askellajikisoissakin noi tulokset? Mietin että Stássan ja Svalurin kanssa vois kilpailla klassisten sijaan askellajiratsastuksessa... toimiiko toi ARJ siis käytännössä kuten joku ERJ tai KRJ?

Vastaus:

Joo arvotaan. Samaa soppaa eri nimellä :D
//K

Nimi: Rebekka
Kotisivut: http://lyytikkala.suntuubi.com

19.10.2015 00:50
Oi että, tämä talli on kyllä aina yhtä ihana ja kaunis :-) Uusi nimikin sopii mitä mainioimmin. Ponit kuvineen ovat niin ikään suloisia, Ressu-ori säihkysilmineen teki etenkin vaikutuksen.

Eipä minulla sen kummempaa asiaa ollut; ajattelin nyt vain kerrankin tulla pistäytymään oikein täällä vieraskirjan puolella, kun olen aikaisemmin tyytynyt ainoastaan seurailemaan meininkejänne sivusta!

Täytyy katsoa jos ehtisin jonkun kopukan kanssa mukaan marraskuiselle vaelluksellenne. Omalla tallillanikin on näet (mikä sattuma, tuo teidän tapahtuma osui silmään vasta nyt) jo parin päivän päästä tapahtuma-ajankohdasta järjestettävä maastoretki (kokelumielessä, tosin). Mutta tulen uudelleen vierailulle, jahka olen saanut sumplittua vaelluskuviot selviksi!

Syysterkuin,
Rebekka

Vastaus:

Kiitos superisti kehuista ja tervetuloa uudelleen! Käväisen teidänkin puolella katselemassa :D
//Kioja

Nimi: Olga
Kotisivut: http://www.kunervikko.suntuubi.com/

28.09.2015 13:58
Hei, niistä Hiitolan heposista.

En valitettavasti löytänyt Hrimnirin viimeisintä rakennekuvaa mistään. Tekaisin kuitenkin ongelman paikatakseni sille uuden, jos ja kun lisäät ruunan tiedot sivuille. :)
Minun puolestani sitä saa yhä käyttää isäorina, jos sovitaan, että pakastespermaa on.

Kuva täällä:
http://i62.tinypic.com/332z5h0.png

Vastaus:

Kiitos paljon! Rimillä on nyt sivut ja laitoin sinne sivuille että sillä on kaks annosta pakasteita jälellä. Jos ne ei riitä niin ehkä sulta löytyy ylläreitä pakkasesta :DD Merkkasin Lokatatturin saman tien sekä Rimin että Lokasennan sivuille.
//K

Virtuaalitalli Rósgarður

Kaikki materiaali © Kioja, ellei toisin mainita.

©2017 Rósgarður - suntuubi.com